Workshop Charcuterie
Door onze meesterslager
Ger Coenraad
In deze workshop leer je de basis van het maken van gekookte worst en droge worst.
Je leert welk vlees erin gaat en welke kruiden en andere toevoegingen nodig zijn.
Deze workshop is in een middag of als avondprogramma te boeken en tussen door is er tijd voor n hapje en n drankje.
Als groep ga je zelf aan de slag en wat je maakt mag mee naar huis
om je vrienden te laten proeven.
Deze workshop is geschikt voor groepen vanaf 8 personen.
De kosten incl. de eigengemaakte worst bedraagt € 65,00 per persoon
( het eerste drankje is van ons ) rest op nacalculatie
Informatie: info@landgoedvolvansmaak.nl
Of bel: 06 25321650
Workshop Pate en Terrine
Door onze meesterslager
Ger Coenraad
Kom alles te weten van Paté tot Terrine
Onder het genot van n hapje en een drankje leert u hoe u een heerlijke paté of terrine maakt.
Na een uitleg over het verschil tussen een terrine/ paté/galantine en een ballotine gaat u aan de slag onder begeleiding van u meester slager Ger Coenraad.
Na afloop mag u de gemaakte paté thuis nog aan u vrienden laten keuren.
Deze workshop is geschikt voor groepen vanaf 8 personen.
De kosten incl. de eigengemaakte paté bedraagt € 65,00 per persoon
( het eerste drankje is van ons ) rest op nacalculatie
Informatie: info@landgoedvolvansmaak.nl
Of bel: 06 25321650
Workshop het Varken
Door onze meesterslager
Ger Coenraad
Zelf altijd eens het mes in een groot stuk vlees willen zetten.
Onze workshop het varken laat u zien o.a. waar komt ons karbonaadje vandaan.
In deze workshop verdeelt u meester slager Ger Coenraad het varken waarna we diverse heerlijke producten van maken en al naargelang op de BBQ gaan proeven.
Natuurlijk gaat u dit thuis nog eens overdoen vandaar dat u een pakketje vlees meekrijgt.
Deze workshop is geschikt voor groepen vanaf 8 personen.
De kosten incl. een vleespakket bedraagt € 65,00 per persoon
( het eerste drankje is van ons )rest op nacalculatie
Informatie: info@landgoedvolvansmaak.nl
Of bel: 06 25321650